Käyttäjätunnus:
Salasana:

Unohtuiko salasana? Unohtuiko käyttäjätunnus?

Yritys

Keravan Isännöinti Oy on perheyritys, jonka toiminnan on aloittanut Paavo Pulkkinen vuonna 1991 nimellä Keravan Isännöinti ja Toimistopalvelu Oy. Nimi muutettiin maaliskuussa 2017. 

Vuodesta 1998 mukana on ollut Paavon tytär Jaana Kvist. Jaana aloitti osa-aikaisena työntekijänä ja suoritti isännöitsijän ammattitutkinnon vuonna 2006, jolloin hän siirtyi kokopäiväiseksi työntekijäksi. Paavo jäi eläkkeelle vuonna 2008, jonka jälkeen Jaana jatkoi yhteistyötä taloyhtiöiden ja kiinteistöosakeyhtiöiden kanssa.

Myös Paavon toinen tytär, Anne Simelius aloitti osa-aikaisena työntekijänä vuonna 2009. Anne on koulutukseltaan alunperin medianomi (AMK), mutta suoritti myös isännöitsijän ammattitutkinnon 2012. Anne aloitti kokoaikaisena työntekijänä isännöitsijän tehtävissä tammikuussa 2013.

Keravan Isännöinti Oy:n toimintaperiaate on se, että isännöitäviä kohteita on sen verran, että kaikille pystytään tarjoamaan henkilökohtaista ja nopeaa palvelua.

Asiakkaidemme kirjanpidon hoitaa keravalainen Talon tilipalvelu / Irene Forsström. http://www.talontilipalvelu.fi/

Keravan Isännöinti Oy on Isännöintiliiton yritysjäsen. Löydät meidät myös tilaajavastuu.fi Luotettava Kumppani-palvelusta.