Käyttäjätunnus:
Salasana:

Unohtuiko salasana? Unohtuiko käyttäjätunnus?

Muutto

Osakkaalle:

Välittäjäkaupan yhteydessä välittäjä toimittaa tarvittavat asiakirjat isännöintitoimistoon. Yksityisessä kaupassa tarvitsemme kopiot kauppakirjasta, osakekirjasta ja verottajan leimaamasta maksetun varainsiirtoveron todistuksesta. Uusi osakas saa vastikemaksukuitin kun isännöitsijä on saanut kaikki edellä mainitut tarvittavat paperit osakasrekisteriin tehtävää muutosta varten.

Jos yhtiössä peritään erillistä vesimaksua, isännöintitoimiston tulee tietää huoneistoon muuttavien asukkaiden lukumäärä. Sijoitusasuntojen vuokralaisten tiedot olisi myös hyvä aina ilmoittaa isännöintitoimistoon.

Asukkaalle:

Muista tehdä muuttoilmoitus postiin ja maistraattiin. Oveen saat nimesi soittamalla huoltomiehelle tai isännöintitoimistoon. Autopaikkoja sekä saunavuoroja voit tiedustella isännöintitoimistolta.

Isännöintitoimiston olisi hyvä saada yhteystiedot, joilla tavoittaa asukas/vuokralainen mahdollisissa ongelmatilanteissa. Huoltoyhtiön yhteystiedot löytyvät ilmoitustaululta. Jos taloyhtiö ei käytä huoltoyhtiön palveluja, ole yhteydessä isännöintitoimistoon.